CHANGE LANGUAGE: English | Danish

Udvikling af dine løsninger

Hvis du har en ide eller et software projekt, som du vil have realiseret, så kan vi hjælpe dig. Bl.a. udvikler vi med glæde non-trivielle web-løsninger, desktop applikationer samt server/sky løsninger. Vi kan hjælpe dig med at analysere krav og behov, udvikle produktet, tests samt evt. aflevering i et drift miljø. Vi udvikler vores software på en grundig og professionel måde via metoden SCRUM, hvor vi har løbende afleveringer af en løsning, der opfylder flere og flere af dine behov. Afleveringer som vel og mærke kan sættes i produktion, når du vil. Dette mindsker din risiko og gør underværker for projekter hvor "Time to market" og kvalitet har stor betydning.

Web-løsning

Vi kan udvikle non-trivielle webløsninger til dig via traditionelle teknologier som Microsoft.NET el. JEE/Java. Derudover har vi erfaringer med helt nye web teknologier som f.x. Ruby On Rails eller Lift. Særligt Ruby On Rails kan være rigtig god til at prøve en ide af med, da den er ca. 3 gange så hurtig, at udvikle en løsning i, sammenlignet med traditionelle løsninger.

 

PC og Desktop produkter

Vi kan udvikle desktop/server programmer til dig, som kan installeres på en almindelig PC. Her arbejder vi oftest i teknologier som Java, Microsoft .NET (C#) el C++ afhængigt af projektets behov.

 

Special-udvikling?

Har du noget udenfor kategori, som du vil have udviklet, så spørg løs. Ofte er det sådan, at jo sværere og mere specielt dit behov er, jo mere interessant/sjovt er det for os. Hvis vi ikke selv kan hjælpe dig, så assisterer vi gerne - uden beregning - med at finde den helt rigtige leverandør til dig.

 

Vil du vide mere om

Ruby on Rails

"Ruby on Rails er et open-source web framework, der er optimeret for programmør-glæde og produktivitet. Man kan skrive smuk kode (der derved nemt kan vedligeholdes) ved at favorisere konvention over konfiguration" rubyonrails.org Læs mere

Scrum

"Scrum er en iterativ softwareudviklings proces almindeligvis brugt sammen med agil softwareudvikling." wikipedia.org Læs mere