CHANGE LANGUAGE: English | Danish

Konsulentydelser&

Vores erfarne konsulenter er klar til, at hjælpe dig med dine behov indenfor softwareudvikling. Vi anvender moderne agil softwareudvikling med brug af Scrum og TDD/BDD i bl.a. J2EE, Microsoft .NET og de objekt-orienterede sprog Java, C#, C++, Ruby og Scala. Vi er kvalitetsorienterede i vores arbejde og tror på at høj kvalitets arbejde ikke kun giver tilfredse kunder, men også hurtigere slutresultater med færre omkostninger. Kontakt os for CV'er med detaljerede kompetencebeskrivelse.

Software arkitekt

Vores software arkitekter er alle meget erfarne specialister med 10+ års erfaring i arkitektur og ledelse for komplekse softwareløsninger i både den private og den offentlige sektor. Vores unikke specialitet er, at udvikle højt testbare løsninger fra krav og arkitektur til kode, hvilket giver færre omkostninger, højere kvalitet og færre forsinkelser i slutningen af et projekt.

 

Senior softwareudvikler

Vores udviklere kan hjælpe dig med de fleste af dine programmeringsbehov såsom webapplikationer, desktop-applikationer, SOA løsninger o.s.v. Vores unikke specialitet er de meget krævende opgaver, hvor en almindelig udvikler oftest kommer til kort: F.eks. kode med høj grad af parallelitet, model & meta-model drevne brugergrænseflader, brug af kodegeneration teknikker, skrive (ikke blot bruge) en oversætter/fortolker, lave en søgemaskine fra grunden eller udvikle løsninger med en ekstraordinær høj kvalitetsgrad. Vores fortrukne tilgang til udvikling er agile processer baseret på scrum med en central brug af software test teknikker som TDD/BDD og automatiske test suiter.

 

Teknisk testspecialist

Vores tekniske testspecialister er udviklere, som bl.a. er specialister i teknisk white-box tests, unit/integrations tests, test automatisering, brugergrænseflade test automatisering, test/behavior-dreven udvikling, test dreven outsourcing og hvordan man sikrer testbarhed i løsningen. Med en kombination af softwareudvikler erfaringer, software test færdigheder og en ISTQB test certificering kan vores tekniske testere løse de vanskeligste test problemer el. bygge bro mellem udviklere og traditionelle testere, så begge professioner kan udfører deres job på den bedst mulige måde.

 

Ledelse

Teamledelse

Vores konsulenter er rutinerede i at kombinere teknik med ledelse. De fungerer ofte som gruppeledere, hvor vores konsulenter bl.a. giver vejledning, instruktioner og teknisk ledelse i en udviklingsgruppe, så teamet arbejder godt sammen om et fælles mål.

Teknisk projektledelse

Vi kan også hjælpe med ledelse af komplekse software R&D projekter. Særligt den tekniske del, som kræver en stærk kombination af en teknisk og ledelsesmæssig baggrund.

Hjælp til outsourcingsprojekter

Vi har erfaringer med at facillitere outsourcing til Østeuropa, Tyskland, Portugal, Indien og Sydamerika. Vores unikke specialitet er test-dreven outsourcing, hvor vi har gode erfaringer med at udarbejde overordnede automatiske tests på forhånd, som en del af specifikationen til udviklere. Dette mindsker misforståelser/fejl og letter det hjemlige kvalitetssikringsarbejde af afleveringer, som ellers nemt kan blive en flaskehals ved outsourcing.